Corradi

Corradi op de branchedag van Romazo

Corradi op de branchedag van Romazo

Een bijzonder evenement dat Corradi de gelegenheid biedt om direct in contact te komen met de protagonisten van zonwering in Nederland: de branchedag van Romazo, georganiseerd op 6 november door de vereniging van de vakhandel.

Van 12.00 u tot 21.00 u biedt het congrescentrum Spant! in Bussum ruimte aan meer dan 100 deelnemers met als doel het presenteren van de meest succesvolle mogelijkheden door samenwerking en het nieuwe onderscheidende merk Romazo Garant, ontworpen ter behoud van de herkenbaarheid van de afdichtingen en oplossingen voor het buitenleven van Nederlandse bodem.

Corradi zal deelnemen als partner van Romazo, om de deelnemende bedrijven kwaliteitsoplossingen te bieden voor een comfortabel buitenleven, met de zekerheid van een weerstandsvermogen tegen de moeilijkste weersomstandigheden en het behoud van een onmiskenbaar stilistisch uiterlijk: een mix van functionaliteit en design die het outdoor van Corradi kenmerkt, op maat gemaakt voor een ruimte waar men de meeste maanden van het jaar kan verblijven.

Voor meer informatie: http://branchedag.romazo.nl/