Corradi
Over ons

Over ons

De schoonheid van de Outdoor-beleving

Download Company Profile
Sinds 1978 ontwerpt en produceert Corradi oplossingen voor een outdoor-woonruimte waar het hele jaar gebruik van kan worden gemaakt.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

INNOVATIE

INNOVATIE

Innovatie staat hoog op de agenda van Corradi: innovatie is de spil van het bedrijf, toen en nu. Onderzoek en traditie zijn twee aspecten die tegenstellingen lijken, maar die in de wereld van Corradi de grondslag vormen van de solide know-how van het bedrijf en voor een nieuwsgierige kijk op de toekomst van de sector zorgen.

DESIGN

Het onmiskenbare design van Corradi is één van de sterke punten die karakteristiek is voor het merk. Passie voor onconventionele oplossingen en aandacht voor detail zijn slechts twee aspecten van de talloze manieren waarop Corradi ontwerp/design interpreteert.

DESIGN
EMOTIE

EMOTIE

Emotie is de kleur waarmee Corradi uw outdoor-ruimte ontwerpt. Elke Corradi ruimte wordt op wens gemaakt, elke reflectie is het resultaat van een unieke alchemie, in overeenkomst met uw dromen.

EMOTIE
EMOTIE

Ons verhaal